Beleef het Hageland

Via pittoreske dorpen fiets je via de mooiste wegen door een adembenemend landschap. Ruik de geur van de natuur en luister naar de vogels.

Fietsen

Hoeve Hulsbeek ligt op slechts een paar 100 m afstand van het fietsroutenetwerk tussen het knooppunt 354 en 356.

De fietskaart ligt in de vakantiewoning ter beschikking. In de hoeve kan je, indien gewenst, een elektrische fiets huren. We hebben 2 standaard elektrische fietsen en 1 cargo E-bike beschikbaar.

De bloesemfietsroute

Zoals de naam al verraadt: een aanrader tijdens de bloesemperiode, maar ook tijdens de oogst loont deze route de moeite. De route is volledig bewegwijzerd. Je volgt hiervoor de witte zeshoekige bordjes met rode bedrukking en de vermelding “bloesemroute”.

Mountainbiken

Het mountainbikenetwerk Vlaams-brabant strekt zich uit over de gemeentes Geetbets, Kortenaken & Zoutleeuw . Het volledig netwerk omvat 52km. Je vindt er aansluiting met het moutainbike netwerk Nieuwerkerken.

Wilderen-Leeuwenaar-Hoegaarden

Afstand: 72 km

Scherpenheuvel-Diest

Afstand: 54 km

Borgloon-Hex

Afstand: 81 km

Duras-Wilderen

Afstand: 40 km

Rummen-Kozen-Runkelen

Afstand: 32 km

Heb je geen fiets bij?

Heb je geen fiets bij? Geen probleem. Fietsen zijn te huur bij De Halve Maan in Diest of bij Het Vinne in Zoutleeuw. Ook bij ons kan je een elektrische fiets huren. Hou er wel rekening mee dat we slechts 2 standaard elektrische fietsen en 1 cargo E-bike beschikbaar hebben. Meer info op onze contactpagina.